Tandartspraktijk Laarman

Alles voor een mooie glimlach

Afscheid van assistente Stephanie Walkier; 

Na 8 jaar met veel plezier in de praktijk te hebben gewerkt, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging en zullen jullie mij dus niet meer tegenkomen als vast gezicht. ik wil jullie bedanken voor alle vriendelijkheid en gezelligheid de afgelopen jaren en wens jullie het allerbeste!

 Tandartspraktijk Laarman is een solopraktijk. We werken in een klein team bestaande uit 2 tandartsen en 2 assistentes.  Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en bieden wij een snelle, patiëntgerichte service.

Door het delen van onze ervaring en kennis, kunnen wij u een zo hoog mogelijke kwaliteit in de tandheelkundige zorg geven. We maken gebruik van moderne apparatuur en nieuwe technieken. Om onze kennis en kunde up to date te houden, nemen we deel aan bij- en nascholingen en overlegvormen, onder andere via intercollegiale groepen. Verder werken we in de praktijk volgens de protocollen van de KNMT.

Op deze internetsite vindt u snel en duidelijk informatie over onze praktijk: wie we zijn, wat we doen, openingstijden e.d. Als u na het lezen van de website nog vragen heeft, kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken, proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak.
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.